دکتر طهرانچی از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بازدید کرد

۲۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۱ کد : ۱۰۷۶ اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از بخش‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، از بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و درمانی این دانشکده بازدید کرد.

دکتر طهرانچی از کلینیک ویژه، بخشهای تخصصی درمان ریشه، کودکان، آزمایشگاه، پاتولوژی، آسیب‌شناسی دهان، ارتودنسی، پلی‌کلینیک‌های آموزشی، جراحی دهان، فک و صورت، مرکز تحقیقات ایمپلنت‌های دندانی و فضاهای آموزشی و رفاهی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بازدید کرد.

دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی، دکتر بهروز طهماسب کاظمی مشاور و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط‌‍‌ عمومی و امور استان‌ها، دکتر فرهاد ادهمی مقدم مدیرکل توسعه آموزش پزشکی و امور دانشجویان، دکتر سیدعلی ابطحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و دکتر افشین حراجی رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در این بازدید، دکتر طهرانچی را همراهی کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین پیش از بازدید از بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشکده دندانپزشکی، در جلسه دیدار با دانشجویان، کارکنان، اساتید و مدیران این دانشکده حضور یافت و به ایراد سخنرانی پرداخت.