جلسه اساتید مشاور آموزشی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد

۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۲ کد : ۱۱۰۰ اخبار

جلسه آمادگی اساتید مشاور آموزشی دانشکده دندانپزشکی با حضور 21 نفر از اساتید مشاورآموزشی ، روز یکشنبه مورخ 21/3/98 13 درسالن کنفرانس این دانشکده برگزار شد .

در ابتدای جلسه دکتر دنیا صدری مدیر کل آموزشی و مسئول اساتید مشاور آموزشی دانشکده دندانپزشکی ضمن عرض خیر مقدم به  اعضاء هیات علمی حاضر در جلسه ، بازدید دکتر طهرانچی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و اعلام دانشکده دندانپزشکی به عنوان نماد کیفیت در دانشگاه آزاد اسلامی را حاصل زحمات و تلاشهای اعضاء هیات علمی دانستند و کاهش مشروطی ها از 2/3 درصد در سال 95 به 1.3 درصد در سال 98 را یکی از دستاوردهای پروژه استاد مشاور دانستند .

در ادامه ، دکترامیرعباس مشاری عضو هیئت علمی بخش اندو دانتیکس دانشکده به عنوان مسئول کمیته استاد مشاور در ستاد علوم پزشکی  دانشگاه معرفی وایشان به ارائه نکات برجسته آئین نامه استاد مشاور پرداختند .

سپس دکتر نیره امینی مدیر گروه سلامت دهان ، نیز در خصوص نکات برجسته آئین نامه آموزشی دندانپزشکی سخنانی ارائه نمودند.

در پایان جلسه پس از بحث و گفتگو بین اساتید مشاور، مقرر شد جهت استعدادهای درخشان نیز اساتید مشاوری معرفی شوند .در ضمن ، جهت رفاه اساتید مشاور اتاقی در ساختمان آموزش  جدید آماده شد تا طبق برنامه اعلامی از محل فوق استفاده نمایند .