برگزاری اولین جلسه ی مشورتی دانشجویان در سال تحصیلی ۹۹- ۹۸ دانشکده دندانپزشکی

۲۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۷ کد : ۱۴۳۳ اخبار

اولین جلسه مشورتی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی در روز سه شنبه 16 مهرماه ، با حضور دکتر افشین حراجی رییس دانشکده دندانپزشکی ، دکتر دنیا صدری مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی ، نمایندگان ترم 1 تا 12 ، نمایندگان بسیج دانشجویی و استعدادهای درخشان در سالن کنفرانس این دانشکده برگزار شد.

ابتدای جلسه ، نمایندگان دانشجویان ضمن تشکر از اقدامات اخیر مسیولین دانشکده جهت رفع مشکلات دانشجویان ازجمله تعویض یونیتهای فرسوده ، بهبود شرایط اتاق گچ و فضای سبز دانشکده ،سایر مشکلات خود را که شامل متراکم بودن کلاسهای نظری و عملی ، تعمیر و نگهداری آسانسورها ، پیگیری مشکلات انتشارات ، بوفه و قرائت خانه برادران و اختصاص مکانی جهت استراحت دانشجویان بین کلاسها و کلینیکها  بود ، مطرح نمودند.

سپس ریاست دانشکده ، ضمن پاسخگویی و جمع بندی موارد ، مسوول پیگیری هر یک از امور را مشخص نمودند.

در پایان نیز دکتر دنیا صدری در خصوص رعایت مسایل مربوط به کنترل عفونت در بخشها تاکید نموده و در خصوص افتتاح کلینیک درمان جامع و مرکز آموزش ترکیبی  blended learning  دانشکده توضیحاتی ارایه نمودند.