جلسه توجیهی علوم پایه با عنوان نقش علوم پایه در علوم بالینی دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۸ کد : ۱۶۴۲ اخبار

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشکده دندانپزشکی تهران ،  جلسه توجیهی علوم پایه در روز دوشنبه 9 دیماه ، با حضور معاون و مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی ، اساتید پیش کسوت ، دانشجویان رتبه برتر علوم پایه و 140 نفر از دانشجویان ترم 1 الی 4 رشته دندانپزشکی در سالن اجتماعات دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

در این جلسه ابتدا دکتر دنیا صدری مدیر آموزشی و تحصیلات تکمیلی ، امار تحلیلی علوم پایه شهریور 98را ارایه نموده و متذکر شدند ، برنامه ریزی منسجم ،خلاصه برداری از متون دروس در طی 4 ترم، مراجعه به رفرنسهای اصلی امتحان علوم پایه در سایت وزارت بهداشت و همفکری با دانشجویان ممتاز می تواند راهگشای دانشجویان باشد.

سپس دکتر اسحق لاسمی استاد گروه جراحی در خصوص کاربردهای دروس علوم پایه چون آناتومی ، فیزیولوژی ، فارماکولوژی و زبا ن تخصصی در ارایه درمان های علمی به بیماران سخنرانی کردند.

در ادامه دکتر فره وش استاد گروه روماتولوژی به نقش پررنگ علوم پایه در تمام کشورهای دنیا در رشد و پیشرفت علوم بالینی اشاره کردند و متذکر شدند دانشجویان موفق در دوره بالینی در بین افرادی هستند که علوم پایه را با جدیت پشت سر گذاشته اند.

پس از آن،  دکتر نیره امینی مدیرگروه سلامت دهان ضمن تشکر از برگزاری این جلسات درخصوص آیین نامه های آموزشی و تجربیات آزمونهای علوم پایه در گذشته و نحوه صحیح مدیریت دروس علوم پایه به مواردی اشاره نمودند.

در پایان جلسه، دانشجویان برتر کسری غفاری و نگین زارع به ارایه تجربیات خود در دوره علوم پایه و نقش علوم پایه در دوره بالینی دندانپزشکی پرداختند و به سوالات دانشجویان پاسخ دادند و مقرر شد دانشجویان برتر علوم پایه جهت پاسخ گویی به سوالات دانشجویان و انتقال تجربیات به ایشان در ساعات مشخصی در هفته  در اموزش دانشکده حضور یابند.