برگزاری مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی

۰۱ تیر ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۰ کد : ۲۲۱۶ اخبار

مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و معاون علوم پزشکی دانشگاه  درمحل دانشکده داروسازی و علوم دارویی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دکتر سید محمود رضا آقامیری رییس دانشگاه آزاد اسلامی تهران و واحد تهران مرکزی ، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه ، معاونان ، مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد ، از دکتر بابک نگاهداری سرپرست سابق دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران تقدیر بعمل آمد و دکتر علیرضا خوشدل بعنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران معارفه شد.

در ادامه مراسم ، دکتر بابک نگاهداری سرپرست سابق دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در سخنرانی خود اظهار نمودند : بنده برای این دانشگاه برنامه هایی تعریف کرده بودم ولی بطور ناگهانی به من ماموریت داده شد رییس حوزه ریاست مجلس شوم.من خود را از دانشگاه آزاد اسلامی میدانم و به نمایندگی از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در مجلس کارهای دانشگاهی را حتما پیگیری می کنم و ارتباط مجلس و دانشگاه آزاد اسلامی توسعه پیدا خواهد کرد. وی ابراز امیدواری کرد با حضور دکتر علیرضا خوشدل سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی تهران ،شاهد رشد روز افزون علوم پزشکی در سطح کشور باشیم.

سپس دکتر خوشدل خدمت در دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران را توفیقی استثنایی دانسته و بر لزوم بهبود شرایط هیات علمی و دانشجویان تاکید نمودند. ایشان دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران را با ده ها هزار دانشجو و بیش از 70 رشته محل تحصیلی ، دارای ظرفیت بالایی جهت خدمت رسانی و کسب رضایت پروردگار دانستند. در پایان نیز از دکتر ابطحی رییس اسبق دانشگاه علوم پزشکی ، یاد کرده و از ایشان درخواست مشاوره و همراهی در اداره دانشگاه علوم پزشکی را نمودند.