آزمون دستیاران دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی برگزار گردید

۰۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۳ کد : ۲۴۵۲ اخبار

رییس دانشکده دندانپزشکی از برگزاری آزمون دستیاران دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، دکتر افشین حراجی رییس دانشکده دندانپزشکی از برگزاری آزمون دستیاری دندانپزشکی در روز 5 شنبه مورخ 30 مردادماه خبر داد .

بر اساس این گزارش ، آزمون ارتقاء دوره های دستیاری دانشکده با رعایت و اجرای سخت ترین پروتکل های بهداشتی و رعایت اصول فاصله گذاری اجتماعی که در نوع خود در کشورکم نظیر بوده ، با حضور مسئولان دانشکده ، کلیه دستیاران رشته های نه گانه تخصصی ، با تلاش شبانه روزی دکتر افشین حراجی ریاست دانشکده ، دکتر بهنام خسروانی فرد سرپرست کل دوره های تخصصی ، همکاران هیات علمی در گروه های آموزشی ، حوزه آموزش تخصصی ، اداری ، حراست و خدمات دانشکده برگزار شد.