برگزاری جلسه آموزش برنامه Trit app ( شبکه اجتماعی متخصصان علوم پزشکی ) در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۶ کد : ۲۵۱۹ اخبار

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، جلسه ی آشنایی با برنامه آموزشی Trit app  ( شبکه اجتماعی متخصصان علوم پزشکی )در روز شنبه 29 شهریورماه با حضور دکتر حسن زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، روسا و معاونین آموزشی دانشکده های علوم پزشکی و دکتر متولیان مدیر عامل شبکه اجتماعی Trit app   و همراهانشان ، درسالن کنفرانس دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر افشین حراجی رییس دانشکده دندانپزشکی ، به حاضران در جلسه خیرمقدم گفته و برای ایشان آرزوی سلامتی و موفقیت نمودند.

سپس دکتر حسن زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز ضمن عرض خیرمقدم به حضار در جلسه ، از حضور در این جلسه ابراز خرسندی نمودند.

در ادامه ، دکتر متولیان مدیر عامل شبکه اجتماعی متخصصان علوم پزشکی (Trit app  ) در خصوص برنامه ی  آموزشی مذکور توضیحات کاملی ارائه نموده و این جلسه با پرسش و پاسخ حاضران به کار خود پایان داد.