برگزاری جلسه خوشامدگویی به دانشجویان نوورود دانشکده دندانپزشکی آزاد اسلامی تهران

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۴ کد : ۲۷۱۶ اخبار

جلسه مجازی استقبال از نو ورودان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در روز یکشنبه  ۲۵ آبان ۹۹ با حضور دکتر افشین حراجی رییس دانشکده  ، دکتر دنیا صدری معاون آموزشی کلینیکی و کلیه دانشجویان رشته دندانپزشکی ورودی مهر ۹۹ برگزار شد.

در این جلسه که بیش از یک ساعت بطول انجامید ، رییس دانشکده دندانپزشکی ضمن قرائت پیام دکتر خوشدل ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ،  به دانشجویان نوورود و خانواده های محترم ایشان تبریک گفته و برای این عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت کردند.

سپس ، دکتر دنیا صدری ضمن خیر مقدم به دانشجویان ، ایشان را با حوزه آموزش دانشکده دندانپزشکی آشنا نموده و نکات مهمی را درخصوص سامانه آموزشیار ، سیستم آموزشی کلاسهای مجازی "دانان"، آیین نامه آموزشی دکتری دندانپزشکی ، کوریکولوم دندانپزشکی ، استاد مشاور آموزشی و سایر موارد ضروری به ایشان متذکر شدند.

در ادامه ، جلسه بصورت پرسش و پاسخ ادامه یافته و به ابهامات و سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.

متن پیام جناب آقای دکتر خوشدل بدین شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرزندان عزیزم، ورود شما را به دانشکده پرافتخار دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران که سرآغاز دوره جدیدی از زندگی شما برای پیوستن به جامعه پزشکی است تبریک عرض می کنم. این دانشکده به همت بنیانگذاران، اساتید پیشکسوت، مدیران پرتلاش، دانشجویان ساعی و کارکنان همدل به قله های افتخار دندانپزشکی کشور دست یافته و رتبه یکم دانشکده های دندانپزشکی کشور در رتبه بندی های معتبر بین المللی را احراز کرده است. خود را به قابلیتهای علمی و عملی لازم برای رقابت در این عرصه آکادمیک آماده کنید و دمی از تلاش و کوشش در کسب علم و اخلاق باز نایستید. از شما انتظار دارم با همت و همدلی و پیروی از اساتید فرهیخته، افق سرآمدی دانشکده خود را در مقابل چشم جهانیان نورافشان کنید و برگهایی نو بر کتاب افتخارات این جمع مقدس بیفزایید. امروز کشور و انقلاب ما بیش از هرچیز به رشد در علم و فناوری نیازمند است و اکنون این ماموریت بر دوش شماست. شما را به احترام به اصول حرفه ای پزشکی و منش دانشگاهی، تکریم اساتید، همکاری جمعی، ایده پردازی و نوآوری، مهارت آموزی، تفکر علمی، همت عالی و امید به آینده سفارش می کنم . به اینکه در  راه علم آموزی همراه شما هستم می بالم و برای موفقیت شما دعا می کنم.

دوستدارتان

دکتر علیرضا خوشدل