جلسه ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با هیات رئیسه، مدیران گروهها و اساتید دانشکده دندانپزشکی آزاد اسلامی

۱۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۴ کد : ۲۸۷۵ اخبار

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، جلسه ی دکتر علیرضا خوشدل رییس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و اساتید دانشکده دندانپزشکی در روز سه شنبه 18 آذرماه و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در سالن اجتماعات دانشکده دندانپزشکی برگزار شد .

در ابتدای جلسه ، دکتر افشین حراجی ضمن عرض خیرمقدم حضور دکتر خوشدل و مدعوین جلسه ، از حضور ایشان در جلسه تشکر نموده و آرزوی سلامتی و موفقیت نمودند.

سپس دکترغلامحسین رمضانی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده دندانپزشکی  نیز ضمن عرض خیر مقدم به حضور دکتر خوشدل  دراین جمع صمیمی ، به بیان عملکرد حوزه آموزشی پرداخته و در خصوص  مشکلات سیستم داون ، رتبه بالای کسب شده  توسط بخش EDO  دانشکده ، فیلمهای آموزشی تهیه شده علوم آزمایشگاهی و پری کلینیکها جهت آموزش مجازی ، حفظ کیفیت آموزشی حتی در شرایط سخت کنونی بیماری و راه اندازی مناسب و استاندارد کلینیکها  توسط مسئولین زحمتکش کلینیکها سخنرانی نمودند.

در ادامه دکتر آرش عزیزی معاون پژوهش و فناوری دانشکده دندانپزشکی به بیان عملکرد حوزه پژوهشی در شرایط بیماری کرونا  از 15 شهریورماه  تا  امروز  پرداخته و برگزاری جلسات شورای پژوهشی ، پروپوزالهای تایید شده و جلسات دفاع از تز دانشجویان دوره های عمومی و تخصصی  ، نشریه پژوهشی دانشکده و طرحهای پژوهشی را قابل ملاحظه دانسته و  مشکلات  ، محدودیتها و کمبود امکانات حوزه پژوهشی را سد راهی برای پیشرفت پژوهش دانشگاه معرفی نمودند .

پس از آن ، دکتر بهنام خسروانی فرد سرپرست کل دوره های تخصصی نیز به گزارش عملکرد دوره های تخصصی از جمله برگزاری آزمون های جامع ، ارتقاء دستیاران با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی و فاصله اجتماعی ، قبولی صد درصدی دستیاران دانشکده در آزمون برد تخصصی ، برگزاری کلاسهای مجازی و عملکرد مناسب بخشهای تخصصی و مشکلات و بدهی علمی دانشکده به دستیاران تخصصی  اشاره نمودند.

سپس دکتر دنیا صدری مدیر آموزش و معاون آموزشی کلینیک های دندانپزشکی در خصوص عملکرد حوزه آموزشی و کلینیکی ، طرح اعتباربخشی که با کمک مدیران گروهها ، بخش  EDO ، قسمتهای مختلف اداری و مالی ، حوزه ریاست و... در مدت کوتاهی انجام شده و برای دانشکده نیز بسیار مفید واقع شده است و مشکلات این حوزه سخنرانی نمودند.

در پایان  جلسه ، اساتید دانشکده سوالات و درخواستهای خود را مطرح نموده و دکتر خوشدل نیز به آنها پاسخ دادند.