پذیرش دستیار تکمیلی تخصصی ( فلوشیپ)رشته ایمپلنتهای دندانی در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۰۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۵ کد : ۳۰۴۲ اطلاعیه ها

با استعانت از خداوند متعال ، به اطلاع متقاضیان محترم واجد شرایط میرساند ، دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، بر اساس ضوابط و دستورالعملهای وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد ، جهت پذیرش دستیار در مقطع فلوشیپ  ایمپلنت های  دندانی در سال 1400-1399  اقدام به برگزاری آ‍زمون نماید .

هدف از برگزاری این دوره ، افزایش مهارتهای عملی و دانش نظری متخصصین دندانپزشکی در رشته ایمپلنت های دندانی و در راستای ارتقاء و بهبود کیفیت خدمات درمانی و نیز دستیابی به آخرین یافته های علمی در این زمینه میباشد ، متقاضیان واجد شرایط با داشتن دانشنامه تخصصی در زمینه پریودنتولوژی و یا پروتزهای دندانی ،‌به شرط قبولی در آزمون ورودی میتوانند ، دوره ی تکمیلی تخصصی ( فلوشیپ ) را بگذرانند .

ثبت نام

از تاریخ 01/11/1399 لغایت 30/11/1399 در معاونت آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی ( حوزه آموزش تخصصی ) دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران صورت میپذیرد .

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 22763453 تماس حاصل فرمایید.

زمان برگزاری آزمون کتبی : ساعت 9 صبح روز دوشنبه ، مورخ11/12/1399

تاریخ ثبت نام پذیرفته شدگان و شروع دوره آموزشی متعاقبا اعلام میگردد.

ظرفیت پذیرش :2 نفر – ( 1 نفر متخصص پروتزهای دندانی ) ( 1 نفر متخصص پریودانتیکس )

شرایط برگزاری دوره

• قبولی در آزمون کتبی و مصاحبه
  • طول مدت دوره حداقل 12 ماه و حداکثر 18 ماه میباشدو اولویت قبولی در شرایط یکسان ، با اعضای هیأت علمی دانشکده های دندانپزشکی  در سطح کشور میباشد .

منابع آزمون:

- برای گروه پریودنتولوژی؛ کتاب میش  2008بطور کامل، آخرین چاپ کتاب کارنزا و لینده فصول مربوط به ایمپلنت و GBR

- برای گروه پروتزهای دندانی؛ کلیه فصول آخرین چاپ کتاب میش