حجت الاسلام و المسلمین کرمی: دنیا شگفت زده روحیه ایثار و فداکاری مدافعان سلامت ایران شد

۲۱ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۱ کد : ۳۰۸۷ اخبار

مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در مراسم گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به بیان دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در حوزه های مختلف پرداخت و کارنامه درخشان ۴۲ ساله انقلاب را مرهون استقلال،عزتمندی وباور به سرمایه انسانی عظیم ایران دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، صبح امروز و در آستانه فرا رسیدن یوم الله 22 بهمن، با حضور دکتر علیرضا خوشدل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، حجت الاسلام والمسلمین سعید کرمی، مسول نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری، دکتر فرشاد هاشمیان، معاون پژوهش و فناوری، دکتر امینی و دکتر نیلوفری، مشاوران ریاست، حسین حسین زاده، مدیرکل حراست، دکتر افشین حراجی، رئیس دانشکده دندانپزشکی، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران از مدافعان سلامت این دانشکده و همچنین از مقام بانو سالاریان، مادر شهید مصطفی احمدی روشن تجلیل شد.
حجت الاسلام والمسلمین کرمی در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، حضور مادر شهید احمدی روشن را در این مراسم باعث مباهات دانست و گفت:اگر امروز به برکت مجاهدت شهدایی همچون مصطفی احمدی روشن در اوج قله پیشرفت و تعالی هستیم قبل از هرچیز بدلیل نقش آفرینی مادرانی است که چنین عزیزانی رادردامن خود پرورش داده اند.
وی در سخنان خود با اشاره به مشکلات موجود و عملکرد ناصحیح برخی از مسولان گفت: اگر با نگاهی کلان به دستاوردهای انقلاب بنگریم قطعا متوجه رشد علمی به ویژه در حوزه پزشکی خواهیم شد. در سالهای اول انقلاب در کشور ما تنها 14000 پزشک وجود داشت که تقریبا نیمی از آن نیز از کشورهایی نظیر پاکستان آمده بودند ولی امروز بیش از 140000 پزشک متخصص و تربیت شده در کشور وجود دارد که با روحیه ایثار و تعهد حرفه ای در دورانها مختلف بویژه همه گیری کرونا مردم جهان را شگفت زده کردند.
وی افزود: امروز کشور ایران علیرغم فشارهای تحریم و رفع نیازهای داخلی صادرکننده ماسک، چهارمین کشور تولید کننده واکسن کرونا، شانزدهمین کشور جهان در رشد علمی و یازدهمین کشور به لحاظ شتاب در رشد علمی می باشد. محصولات نانوی کشور ما به بسیاری از کشورها از جمله ژاپن صادر و حتی کشوری مانند سوئیس درخواست رسمی خرید و دریافت واکسن ایرانی را داده است.
حجت الاسلام والمسلمین کرمی در ادامه اظهار کرد: کشور ایران از روزی که ژاندارم آمریکا بود به جایی رسیده است که دست تمامی ابرقدرتها را کوتاه و با وجود تحریمهای ظالمانه ایستادگی و مقاومت کرده است. این عزت به سادگی به دست نیامده است و به برکت خون شهیدان انقلاب، دفاع مقدس و مدافعان حرم می باشد.
نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با اشاره به مشکلات موجود اظهار کرد: اگر این تفکر که در عرصه علمی بر کشور حاکم و باعث صرف فعل خواستن شده است در تفکرات معیشتی و اقتصادی نیز با کمک مردم حاکم شود قطعا این انقلاب به اوج قله عظمت در دنیا خواهد رسید.
وی در پایان سخنان خود از دانشکده دندانپزشکی به عنوان مجموعه ای بالغ، بسیار همگرا و همگن با مدیریت شایسته و تیمی منسجم و موفق یاد کرد و از زحمات کلیه مدافعان سلامت بویژه مدافعان سلامت این دانشکده تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه مراسم ، دکتر خوشدل  رییس دانشگاه علوم پزشکی ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از زحمات مدافعان سلامت دانشکده دندانپزشکی در ارائه خدمات ارزنده، متعهدانه و حرفه ای و اهتمام مسولان و همکاران این دانشکده در ارائه خدمات ارزنده تقدیر و تشکر کرد.

وی گفت: وظیفه همه ما در این جایگاه تربیت کسانی است که مرام ایثار و سلوک فداکاری را شبیه شهیدان از جمله شهید مصطفی احمدی روشن ایفا کنند و به منصه ظهور برسانند و هم تقویت تعهد و مسئولیت حرفه ای می باشد. این دقیقا شبیه کاریست که ریاست و مجموعه استادان، کارکنان و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی در یکسال گذشته انجام دادند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در پایان از اهتمام جدی دکتر حراجی علیرغم وجود همه مشکلات و چالشهای بوجود آمده در طول یکسال گذشته و ارائه خدمات متعهدانه که نشان از مسئولیت اجتماعی وی و همکارانشان داشت تقدیر و تشکر کرد.