برگزاری جلسه شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی در دانشکده دندانپزشکی تهران

۰۲ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۸ کد : ۳۱۱۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ، جلسه ی شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی در روز دوشنبه 27 بهمن ماه با حضور دکتر حسن زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و معاونین آموزشی دانشکده های علوم پزشکی درسالن کنفرانس دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر حسن زاده معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز ضمن عرض خیرمقدم به حضار در جلسه ، در خصوص مسائل مختلف آموزشی سخنرانی نمودند.

در ادامه ، معاونین آموزشی دانشکده ها به بیان مشکلات و مسائل مختلف حوزه ی خود پرداخته و در این خصوص بحث و تبادل نظر نمودند.