برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

۰۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۳ کد : ۳۳۲۶ اخبار

بمناسبت سوم خرداد ،سالروز فتح خرمشهر ، مراسم با شکوهی به همت مسئول دفتر نهاد رهبری دانشکده دندانپزشکی حجت الاسلام تیموری در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد .

این مراسم با حضور مسئولین ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشکده و  بارعایت تمامی پروتکل های بهداشتی در سالن اجتماعات دانشکده برگزار و مورد استقبال حاضران قرار گرفت .

در این ویژه برنامه از اساتید و کارکنانی که در هشت سال دفاع مقدس شرکت داشتند دعوت شد  تا گوشه ای از خاطرات آن دوران را برای حاضرین بیان نمایند. از این بین ، دکتر غلامحسین رمضانی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و حمیدرضا اسماعیلی از کارکنان دانشکده به بازگویی خاطرات دوران جنگ تحمیلی پرداختند و در پایان مراسم  با تقدیم هدایایی از این عزیزان تقدیر بعمل آمد.