افتتاح درمانگاه دندانپزشکی ، ارتودنسی ، جراحی دهان فک و صورت بیمارستان فرهیختگان توسط معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

۰۷ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۸ کد : ۳۳۹۲ اخبار

مراسم افتتاح درمانگاه دندانپزشکی ، ارتودنسی ، جراحی دهان فک و صورت بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی ، روز سه شنبه 1 تیرماه همزمان با ولادت حضرت امام رضا (ع) با حضور دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ، هیات رییسه دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و جمعی از مدیران و پزشکان بیمارستان فرهیختگان برگزار شد.

دکتر نفر در حاشیه این مراسم ، با تبریک ولادت  باسعادت حضرت امام رضا (ع) ، گفت: این بیمارستان مرکز بسیار پراهمیت برای دانشگاه آزاد اسلامی است که با ویژگیهای خاصی ساخته شده که امیدواریم بتوانیم آنها را به ظهور برسانیم .

وی به آغاز به کار درمانگاه دندانپزشکی بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و تصریح کرد: این درمانگاه بر پایه دندانپزشکی دیجیتال راه اندازی شده و قرار است سرآمد کشور باشد.

ما به دنبال یک دندانپزشکی معمولی و سطحی در حد دانشگاهی نیستیم بلکه میخواهیم با امکانات و تجهیزات منحصر به فردی این درمانگاه همچون تکنولوژی چاپ سه بعدی در صنعت دندانپزشکی دیجیتال ، کارهای نو در جراحی های پلاستیک فک و صورت ، سر و گردن ، ارتودنسی و ... انجام دهیم .

دکتر نفر با تاکید بر گسترش امکانات دیجیتال و پرینتهای سه بعدی درمانگاه دندانپزشکی و ارتودنسی بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: امیدواریم با ارتقاء این امکانات مواردی همچون قالبگیری حذف و به رشته های ارتودنسی ، ترمیمی ، جراحی فک ، پروتز و... کمک شایانی شود و شاهد اجرای اعمال نوینی در این درمانگاه باشیم .

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: حضور همه گروههای دندانپزشکی در درمانگاه دندانپزشکی و ارتودنسی بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی تنها مختص به این دانشگاه است و چنین ویژگی در بیمارستان های دولتی سراغ نداریم . امیدواریم یکی از بزرگترین مراکز جراحی سر و گردن در این بیمارستان راه اندازی شود.

وی در پایان تاکید کرد: تمام تلاش معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی و کادر درمان بیمارستان ها و مراکز درمانی این دانشگاه ارتقاء و افزایش سطح سلامت جامعه می باشد.