راهنمای پذیرش غیر حضوری قبول شدگان رشته دندانپزشکی ۱۴۰۰

۱۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۵۵ کد : ۳۶۸۳ اطلاعیه ها

ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به پذیرفته شدگان رشته دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران به اطلاع می رساند :

1. انتخاب واحد ترم اول دانشجویان توسط کارشناس آموزش انجام می شود . از این رو از مراجعه به دانشکده خودداری فرمائید.
  2. پس از دریافت شماره 14 رقمی دانشجویی در سامانه آموزشیار نسبت به پرداخت شهریه ، حق بیمه دانشجویی و هزینه های آموزشی از طریق درگاه پرداخت سامانه آموزشیار اقدام نمائید. (برای پرداخت الکترونیک شهریه داشتن رمز پویا الزامی است).
  3. زمان شروع کلاس ها از طریق سایت دانشکده و کانال اطلاع رسانی آموزش اطلاع رسانی خواهد شد .
  4. مدارک خواسته شده را بطور کامل و از طریق دفاتر پستی به آدرس تهران ، خیابان پاسداران ، نیستان نهم ،پلاک 9 دانشکده دندانپزشکی آزاد اسلامی ، کدپستی  1946853314 ارسال نمائید.
  5. درصورت نیاز به راهنمایی می توانید با شماره 3 الی 22564571-021  تماس حاصل نمائید.