جلسه آشنایی با قوانین ارتقاء در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی

۱۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۴ کد : ۳۸۱۶ اخبار

برگزاری جلسه آشنایی با قوانین ارتقاء در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشکده دندانپزشکی ، جلسه آشنایی با قوانین ارتقاء اساتید ، در روز سه شنبه 11 آبانماه در سالن اجتماعات دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

این جلسه که با حضور دکتر سولماز خلیفه ، مدیر امور هیات علمی ستاد دانشگاه علوم پزشکی ، دکتر دنیا صدری معاون آموزشی کلینیکی و دکتر شیرین لواف مدیر EDO و اساتید واجد شرایط ارتقاء از گروههای آموزشی دندانپزشکی ترمیمی ، پاتولوژی دهان ، ارتودنسی ، بیماریهای دهان ، کودکان ، پروتز ، اندو ، جراحی فک و صورت ، رادیولوژی و پریودانتیکس برگزار شد ، در خصوص لزوم اصلاح هرم هیات علمی ، قوانین و مقررات مربوط به ارتقاء و روشهای تکمیل فرمهای مربوطه بحث و تبادل نظر شد.

خاطر نشان می شود در پایان این جلسه به سوالات انفرادی اساتید پاسخ داده شد.