برگزاری دومین کمیته مشورتی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران درسال ۱۳۹۷

۱۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۷ کد : ۴۰۸ اخبار

جلسه کمیته مشورتی دانشجویان با حضور دکترافشین حراجی رییس دانشکده دندانپزشکی  ، دکتر دنیا صدری مدیر آموزش وتحصیلات تکمیلی و نمایندگان کلیه ترمهای تحصیلی در روز یکشنبه 6 آبان ماه  برگزار شد .

ابتدای جلسه دکتردنیا صدری مدیر آموزش دانشکده ضمن خو ش آمد گویی به حاضران در جلسه از ایشان خواستند تا مشکلات خود را مطرح نمایند.

سپس نمایندگان دانشجویی ضمن تشکر از پیگیری و حل موارد مطروحه در جلسات گذشته ، مواردی در خصوص برنامه  واحد های جامع نگر، وضعیت ریکوارمنت ها ، افزایش ظرفیت پذیرشOPG  در بخش رادیولوژی، درخواست تعمیر یا تعویض یونیتهای فرسوده بخشها و مدیریت دانشجویان اعزامی از  کیش را مطرح نمودند که توضیحات و راهکارهایی توسط ریاست دانشکده و مدیر آموزش داده شد.

در پایان مقرر شد بررسیهای لازم در خصوص پیشنهادات ارائه شده ،انجام ونتیجه از طریق کانال مربوطه به نمایندگان دانشجویان اعلام گردد.