برگزاری جلسه پرسش و پاسخ به روند ارتقاء اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران

۰۳ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۱ کد : ۴۷۷ اخبار

در راستای دستور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی و به منظور پاسخگویی موثردرخصوص روند ارتقاء اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی در روز دوشنبه 21 آبانماه ، جلسه ای با حضور ، دکتر هاشمی مدیر کل ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی ، دکتر شیرین لواف رییس دفتر توسعه آموزش دانشکده دندانپزشکی ، سرکارخانم سلمانژاد کارشناس دفتر ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی و 40 تن از اساتید هیات علمی دانشکده دندانپزشکی ، در سالن کنفرانس این دانشکده برگزار شد.

درابتدای جلسه دکتر شیرین لواف رییس دفتر توسعه آموزش دانشکده دندانپزشکی به اعضای حاضر در جلسه خیر مقدم عرض نمودند.

سپس دکتر هاشمی مدیر کل ارتقاء دانشگاه ، به سخنرانی در خصوص  روند ارتقاء اعضای هیات علمی پرداخته و به سوالات اساتید پاسخ دادند.