جلسه آشنایی با فعالیتهای مرکز تحقیقات مواد دندانی

۲۵ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۵۱ کد : ۵۹۶ اخبار

در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد

جلسه آشنایی با فعالیتهای مرکز تحقیقات مواد دندانی

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی ، جلسه آشنایی با فعالیتهای مرکز تحقیقات مواد دندانی در روز سه شنبه 29 آبانماه با حضور هیئت رییسه ، اساتید و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی ، خانم دکتر شهابی رییس انجمن مواد دندانی ، خانم دکتر جعفرزاده دبیر کمیته راهبردی زیست مواد دندانی ، دکتر فرخ زاد رییس کنگره 59 و دبیر علمی انجمن دندانپزشکی ایران در مرکز تحقیقات مواد دندانی دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.

ابتدا دکتر حراجی رییس دانشکده دندانپزشکی ضمن عرض خیر مقدم ، برای پژوهشگران این مرکز آرزوی موفقیت نموده ، ابراز امیدواری کردند در سال آینده گزارش موفقیتهای بیشتر پژوهشگران مرکز مواد دندانی بصورت گسترده انتشار یابد.

در ادامه ، خانم دکتر علایی رییس مرکز تحقیقات مواد دندانی ، ضمن تقدیر از زحمات خانم دکتر هنگامه بختیار رییس قبلی مرکز تحقیقات و موسسان این مرکز ، گزارشی از نحوه تأسیس ،  راه اندازی و فعالیتهای انجام شده ارائه نموده و نسبت به ارائه خط مشی پژوهشی و همکاریهای بین رشته ای تاکید کردند.همچنین پس از اعلام فعالیتهای اخیر مرکز و برنامه های استراتژیک آینده ، از همکاران و دانشجویان خواستند تا موضوعات پژوهشی ، ایده ها و طرح های در راستای اهداف مرکز تحقیقات را با همکاری یکدیگر پیش ببرند.

سپس خانم دکتر شهابی رییس انجمن مواد دندانی پیشنهادی جهت برقراری یک تفاهم نامه بین مرکز و انجمن مواد دندانی و هدفدار کردن تحقیق در این مسیر ارائه و به اصل همدلی در حل مشکلات مساله محور اشاره نمودند. وی دلیل عدم موفقیت بسیاری از کانونهای علمی را موازی کاری و عدم قطبیت تحقیقات اعلام کردند.

پس از آن ، خانم دکتر جعفرزاده دبیر کمیته راهبردی زیست مواد دندانی نیز از شکل گیری این مرکز و همراهی مسئولین دانشکده دندانپزشکی ابراز خشنودی نموده و برای طراحی پروژه های بین مرکزی هدفمند پیشنهاداتی ارائه دادند.

در پایان جلسه دکتر فرخزاد رییس کنگره 59 و دبیر علمی انجمن دندانپزشکی ایران ، ضمن آرزوی موفقیت برای این مرکز نسبت به همکاری انجمن دندانپزشکی ایران و کمیته علمی انجمن دندانپزشکی ، اعلام آمادگی کرده و از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان میزبان کنگره آینده نام بردند.