انجام تست HIV در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۷ کد : ۶۰۸ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی ، به مناسبت هفته جهانی ایدز ، به همت معاون پژوهش و فناوری دانشکده دکتر آرش عزیزی و دکتر سمیه علیرضایی رییس کمیته تحقیقات دانشجویی ، تست HIV در روز یکشنبه 11 آذرماه در دو بخش تئوری و عملی در سالن کنفرانس دانشکده انجام شد.

ابتدا دکتر آرش عزیزی معاون پژوهش و فناوری دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به حاضران در جلسه ، در خصوص ضرورت آشنایی دانشجویان رشته دندانپزشکی با این بیماری و راههای پیشگیری از ابتلا به آن سخنانی ارائه نمودند.

سپس دکتر ابراهیم خانی پزشک مرکز مشاوره بیماریهای رفتارهای پرخطر مرکز بهداشت در خصوص ویروس HIV  ، راههای انتقال ، پیشگیری و درمان آن سخنرانی نمودند.

در ادامه ، تست آزمایش HIV  انجام پذیرفت و در پایان نیز از زحمات دکتر ابراهیم خانی و خانم سراجی کارشناس برنامه HIV  و STI  با اهدای لوح سپاس تقدیر بعمل آمد.