گردهمایی مسئولان آموزشی و مدیران دفاتر توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در دانشکده دندانپزشکی

۱۱ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۹ کد : ۶۶۶ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی ، گردهمایی مسئولان آموزشی و مدیران دفاتر توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران  با حضور دکتر جمال الدینی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی ، مسئولان دانشکده دندانپزشکی ، خانم دکتر هادی پور مدیر EDC  دانشگاه علوم پزشکی  ، معاونین آموزشی و مدیران EDO  دانشکده های علوم پزشکی در ساعت 12 روز سه شنبه 4 دیماه در سالن کنفرانس این دانشکده برگزار شد.

ابتدای جلسه و پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید و سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران ، دکتر افشین حراجی رییس دانشکده دندانپزشکی به حاضران در جلسه خیر مقدم گفته و برای این عزیزان آرزوی موفقیت نمودند.

سپس دکتر جمال الدینی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ضمن تشکر از مسئولان دانشکده دندانپزشکی ، از حضور مدیران  EDO  دانشکده ها نیز تشکر نموده و در ادامه در خصوص اهمیت EDO  در تحولات حوزه آموزش علوم پزشکی و تحقیق و توسعه  ، سخنرانی نمودند. ایشان به شاخصهای موجود در دانشگاه علوم پزشکی و عدم تناسب آن اشاره کرده و دانشکده دندانپزشکی را دارای سرانه آموزشی و شاخصهای مناسب در بین دانشکده ها اعلام نمودند و ابراز امیدواری کردند که با تهیه الگویی مناسب و برنامه ریزی های انجام شده ، به آرزوهای خود در آینده ای نه چندان دور خواهیم رسید.

سپس به مشکلات استخدام و بکارگیری اساتید قراردادی و تمدید قراردادهای ایشان پرداخته و وعده دادند که با توجه به دریافت مجوز تمدید قراردادها در هیأت استانی ، به زودی نسبت به تبدیل و ضعیت و تعیین تکلیف این عزیزان اقدام خواهیم کرد تا خدای ناکرده حقی از ایشان تضییع نگردد.

دکتر جمال الدینی در پایان سخنان خود ، داشتن نیروی کارآمد و با تجریه را برای رسیدن به استانداردهای آموزشی و پژوهشی و قرار گرفتن در رده دانشگاه های برتر کشور ، ضروری دانسته و دکتر سید منصور رضوی را که دارای تحربه و کارایی بالایی در این زمینه ها هستند ، به عنوان نماینده تام الاختیار خود در ارتقای حوزه آموزش منصوب کردند.

در ادامه برنامه ، خانم دکتر هادی پور مدیر EDC دانشگاه علوم پزشکی در خصوص حوزه ی ارتباطات ، کمیته های مرکز مطالعات و دفاتر توسعه آموزش توضیحاتی ارئه نمودند.

در پایان نیز دکتر سید منصور رضوی ، پیشنهاداتی جهت ارتقای سیستم آموزشی ارائه نموده و جلسه بصورت پرسش و پاسخ به کار خود ادامه داد.